Albanian Women Network - Rrjeti Global i Gruas Shqiptare

Search

Go to content

Projektet e AWN

Projektete e AWN

Me shume Projektet rajonale dhe nderkombetare do publikohen se shpejti ne kete faqe interneti.

Nese doni te perfshiheni ne projektet tona, apo jeni organizate dhe deshironi te bashkepunoni, ju lutem na kontaktoni me e-mail ne admin@albwnet.org, apo permes formes se Kontaktit on-line - kliko ketu.

Faleminderit,

Grupi i punes se AWN

Faqja Kryesore | Rreth AWN | Projektete e AWN | Harta e AWN | 8 Kongrese - 8 Muaj | Prezantime ne Kongrese | Lajme | AWN ne Media | Antarsim | Kontakto | Foto | Site Map


Back to content | Back to main menu