Albanian Women Network - Rrjeti Global i Gruas Shqiptare

Search

Go to content

Harta e AWN

Rrjeti Global i Gruas Shqiptare ka dege ne te gjitha trojet Shqiptare ne Ballkan dhe ne Europe.

Deget tona ne Ballkan:

 • Tirane
 • Prishtine
 • Gjakove
 • Kamenice
 • Shkup
 • Gostivar
 • Lugine e Presheves
 • Ulqin
 • Cameri


Ne Europe kemi dege ne:

 • Angli
 • Gjermani
 • Slloveni
 • Kroaci
 • Itali
 • Zvicer (se shpejti)


Detajet e kontaktit te degeve do behen publike se shpejti ne kete faqe.

Nese ju duhet me shume informacion, ju lutem na kontaktoni me e-mail ne admin@albwnet.org apo permes formes on-line duke klikuar ketu.

Faleminderit,

Grupi i punes se AWN

Faqja Kryesore | Rreth AWN | Projektete e AWN | Harta e AWN | 8 Kongrese - 8 Muaj | Prezantime ne Kongrese | Lajme | AWN ne Media | Antarsim | Kontakto | Foto | Site Map


Back to content | Back to main menu