Albanian Women Network - Rrjeti Global i Gruas Shqiptare

Search

Go to content

Binjakezimi i Komunave ne Trojet Shqiptare

Projektete e AWN

Binajkezim i Komunave ne Trojet Shqiptare


Fuqizimi i bashkepunimit Mbarekombetare, kerkon bashkepunim ne te gjitha fushat, qe nga akademike dhe kuturore, deri te ato industriale dhe teknologjike.

Rrjeti Global i Gruas Shqiptare ka ndermarre nismen e rendesishme per fuqizimin e Bashkepunimit Mbarekombetare, dhe nje nder elementet e rendesishem te tij eshte fuqizimi i bashkepunimit mes pushteteve lokale ne Trojet Shqiptare ne te gjitha fushat, duke filluar nga ato kutlurore dhe akademike, deri te bashkepunimi ekonomik dhe industrial.

Pushtetet lokale dhe gjithperfshirja shoqerore jane faktor kyc ne suksesin e kesaj nisme.

Binjakezimi i komunave ne Trojet Shqiptare do krijoje hapesirat e bashkepunimit ne te gjitha fushat, si dhe do jete pjese integrale e gjithperfshirjes se shoqerise Shqiptare.

Binjakezimi i pare u zyrtarizua me 19 Nentor 2012, mes Komunes se Bujanocit, Lugine e Presheves me Komunen Margegaj, Tropoje.Harta e Binjakezimeve do publikohet se shpejti ne kete faqe.

Faqja Kryesore | Rreth AWN | Projektete e AWN | Harta e AWN | 8 Kongrese - 8 Muaj | Prezantime ne Kongrese | Lajme | AWN ne Media | Antarsim | Kontakto | Foto | Site Map


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu