Albanian Women Network - Rrjeti Global i Gruas Shqiptare

Search

Go to content

AWN ne MediaBinjakezimi i Komunes se Bujanocit, Lugine e Presheves me Komunen Margegaj, Tropoje - me 19 Nentor 2012


Takim ne Kryeministrine e Kosoves
, me Zv/KM Edita Tahiri, pas Kongresit te 5-te Mbarekombetare te Gruas Shqiptare ne Prishtine, mbajtur me 8-9 Tetor 2012.

http://www.kryeministri-ks.net/?page=1%2C9%2C3122


Ne RTK, emisioni Imazh,
per Kongresin e 3-te Mbarekombetare te Gruas Shqiptare ne Luginen e Presheves - Ne interviste Ardita Behluli, kryetare e deges se Rrjetit Global te Gruas ne Luginen e Presheves.

youtube: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qTBHURTzfTw


Interviste ne Top-Channel
, Tirane, per Kongresin Mbarekombetare te mbajtur ne Tirane, ne Qershor 2012

http://www.top-channel.tv/video.php?id=13601


Te drejtat e Shqiptareve ne Luginen e Presheves - te gazeta Shekulli: http://shekulli.com.al/web/p.php?id=13525&kat=87&fb_action_ids=511243852253019&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=246965925417366

Dhunimi i te rinjeve ne Shkup - Artikulli te gazeta ne Londer "The Albanian"
http://www.thealbanian.co.uk/aktualitet/note-indinjuese-diskriminimi-i-vazhdueshem-i-shqiptareve-dhe-vecanarisht-te-rinjeve-shqiptare-nga-forcat-policore-dhe-huliganet-maqedonas

Artikulli per presheven te titulli.com: http://www.titulli.com/2013/01/08/mos-abuzoni-me-shqiptaret-e-lugines/

Artikulli te "Kjo eshte Presheva jone": http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=531623890195644&set=t.100001022272824&type=3&theater


Artikull te Pashtriku.org: http://www.pashtriku.org/index.php?kat=43&shkrimi=1147

Artikull per Kongresin e 4-t Mbarekombetare te Gruas Shqiptare ne Gostivar: http://tv2.com.mk/2012/10/fuqizimi-i-gruas-shqiptare-imperativ-i-kohes/

Ne gazeten YllPress: http://www.yllpress.com/58258/gruaja-shqiptare-dhe-udhetimi-i-saj-ne-100-vite-pavaresi.html

Faqja Kryesore | Rreth AWN | Projektete e AWN | Harta e AWN | 8 Kongrese - 8 Muaj | Prezantime ne Kongrese | Lajme | AWN ne Media | Antarsim | Kontakto | Foto | Site Map


Back to content | Back to main menu